![دیزی سنگی,طرز تهیه دیزی سنگی,دستور تهیه دیزی سنگی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/11/onlineimageresize_com_43170582698l.jpg)
آموزش آشپزی و طرز تهیه دیزی سنگی تهران در منزل
گوشت گوسفندی با استخوان :•: یک کیلو گرم
دنبه :•: 300 گرم
پیاز :•: 1 عدد
مغز لیمو عمانی :•: 1 قاشق س
آب گوجه فرنگی :•: 1 فنجان
رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق س
سیب زمینی :•: پنج عدد
نمک و فلفل :•: به مقدار کافی
![آبگوشت سنتی,طرز تهیه آبگوشت سنتی,دستور تهیه آبگوشت سنتی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
آموزش آشپزی و دستور تهیه دیزی سنگی تبریزی در منزل
ابتدا گوشت و دنبه را پاک کنید و پس از شستن آن را به ده قسمت تقسیم کنید. سپس گوشت و دنبه را در تابه ای سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. اکنون پیاز را پوست کنده و خرد کنید و درون روغن سرخ کنید، لپه ها را از قبل خیس کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
حالا گوشت سرخ شده را با چهار لیوان آب، زرد چوبه لپه و پیاز با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید اضافه کنید. در انتهای کار سیب زمینی ها را از قبل پوست بکنید و با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آبگوشت اضافه کنید. حالا آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه کنید. بعد از آماده شدن آبگوشت آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن میل کنید.
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
![آبگوشت سنتی,طرز تهیه آبگوشت سنتی,دستور تهیه آبگوشت سنتی](http://mayran.ir/wp-content/uploads/2016/10/b.44.gif)
:: برچسبها:
طرز تهیه دیزی سنگی ,
:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1